Over ons

TVL logo rood                                                                                   Team de Langstraat is verbonden aan triathlon- en loopvereniging “De Langstraat” uit Waalwijk, ook wel bekend als Maresia Triathlon & Loop team.
ontwikkeling            Wij trainen om beter te worden.         Groei en ontwikkeling in de sportieve prestatie, technisch, tactisch, fysiek en mentaal. Niet alleen persoonlijk maar ook als
prestUiteraard streven we naar het hoogst haalbare. We zijn ambitieus en willen het beste in onszelf naar boven halen. Meer plezier met goede resultaten.
fair play                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Wij hechten veel waarde aan sportiviteit en respect. Met respect en waardering voor elkaar komen we verder.