Peter Verheijen

Mijn naam is Peter Verheijen, geboren op: 28-04-1965 te Tilburg en nu woonachtig in Hilvarenbeek. Ik ben werkzaam als operator bij Jonker Petfood Waalwijk.

Ik ben in mijn jonge jaren al snel in aanraking gekomen met de zwemsport bij TRB-RES in Tilburg, samen met mijn vader en zus heb ik menig uurtje doorgebracht in de verschillende zwembaden in Tilburg en omgeving. Daarnaast voetbalde ik ook en rond mijn 18e heb ik de keuze gemaakt om me voor 100% bezig te houden met het voetbal. Dit heb ik volgehouden tot mijn 47e.

Om toch in beweging te blijven ben ik snel hierna gaan hardlopen bij Achil in Hilvarenbeek. Dit beviel zo goed dat ik al snel voor wedstrijden ging inschrijven wat uiteindelijk resulteerde in het lopen van de marathon, de eerste in Einruhr en een jaar later Florence. Samen met Henrik en Miranda, die ik had leren kennen bij Achil hebben we het idee opgevat om eens in te schrijven voor een triathlon. En nu 5 jaar na deze beslissing en vele wedstrijden verder dus mijn eerste deelname aan de teamcompetitie in Arnhem met Team de Langstraat. Ik heb er erg veel zin in en zal mijn uiterste best doen om een goede bijdrage te leveren aan ons team, qua prestatie en natuurlijk ook qua sfeer.