Inge Verhoeven

Inge is geboren in 1986 in Sprang-Capelle, en woont in Waalwijk samen met haar vriend.

Ze werkt in een bedrijf waarbij alles om sport draait en beheert daar een deel van de inkoop en de facilitaire zaken. Samen met collega’s sporten is in ieder geval 1 keer in de week vaste prik!

Ze is in 2010 gestart met zwemmen, altijd paard gereden maar door een iets te gekke knol tot inzicht gekomen dat het beter was om te stoppen. Toen door een tante aangespoord om te gaan zwemmen. Maar gewoon baantjes trekken was voor haar gevoel ook maar gewoon. Waarom wordt je geen zwemlid bij MARESIA?

Na een winter zwemmen brak de lente aan en is ze onder lichte dwang op een stalen ros gestapt. En zodoende heeft ze in de zomer mee gedaan aan haar eerste 1/8 triathlon. Even kijken hoe het zou gaan.

Helaas lek gereden op de fiets maar ze was toch wel benieuwd geworden.

Na twee jaar ook het hardlopen erbij gaan doen en nu kan ze dan echt wel zeggen dat ze de onderdelen allemaal heel leuk vindt.

Nadat het herenteam vorig jaar zijn intrede maakte in de teamcompetitie, werd een damesteam al snel besproken. Heel leuk maar ook super spannend! Met haar 30 jaar en late introductie met triathlon heeft ze dan misschien minder ervaring, maar ze gaat er voor. En ze gaat volop genieten. Want wie had dat gedacht een paar jaar geleden!