Chantal den Dekker

Chantal is geboren in 1989 in ‘s-Hertogenbosch, woont sinds kort in Babyloniënbroek samen met haar man Gert Jan. Zij is werkzaam als inkoop medewerkster/coördinator van de buitenlandse vestigingen bij WKK in Tilburg.

Als klein meisje is zij al vroeg begonnen bij de zwemvereniging, en heeft daar jarenlang in de C-competitie en verschillende buitenlandse wedstrijden mee gezwommen. Naast het zwemmen, deed zij ook af en toe wielrennen en hardlopen.

Na de uitdaging in het zwemmen te zijn kwijtgeraakt, is zij uitgedaagd om een keer de triatlon van Zaltbommel mee te doen. Dat vond ze zo leuk dat ze begin 2017 is lid geworden van TV de Langstraat en heeft inmiddels al verschillende sprint triatlons volbracht.

Toen er in de wandelgangen bekend werd dat er misschien een 2de dames competitie team opgericht zou kunnen worden, kosten het Roos en Inge V. niet heel veel moeite om Chantal over te halen om ook mee te doen. En doet zij dit jaar voor het eerst mee om als team een mooi resultaat in de 2de divisie neer te zetten.