1e competitiewedstrijd 2022 “Super Sunday” te Arnhem 10-4-2022

1e competitiewedstrijd 2022 “Super Sunday” te Arnhem 10-4-2022

Kriebels in de buik, diverse TLV de Langstraat teams aan de start en eindelijk geen Corona beperkingen meer. Yes het gaat weer beginnen!!

Net als de afgelopen jaren zal TLV de Langstraat met 3 herenteams en 2 damesteams deelnemen aan de Nederlandse triatloncompetitie. Het verdient een pluim voor alle betrokkenen dat zelfs na de Corona periode de animo om deel te nemen, of bij te dragen, nog steeds in overmaat aanwezig is. Natuurlijk een speciale vernoeming voor onze sponsoren Eldon dakbedekking, M2 Beveiliging, TB Wissing, DTE Koeriers, JB Design en De Tweewieler. Nogmaals dank voor jullie steun en vertrouwen!

Doelen

De heren hebben stevige doch realistische ambities. Het doel van het 2e divisieteam is om mee te draaien in de subtop van de 2e divisie echter de tegenstand inschatten is altijd lastig. Onze topper Reinier is helaas voor de eerste wedstrijd nog niet inzetbaar, maar er is een waardige vervanger gevonden in Stefan. Daarnaast heeft Tim Manders het jeugdige enthousiasme en kwaliteiten om het team samen met Thomas op sleeptouw te nemen.

Het 3e divisieteam heeft eveneens het doel om bovenin de middenmoot te eindigen. Gezien het doorschuiven van de topteams van het vorige jaar moet dat mogelijk zijn.

Hoe sterk de tegenstand in de 4e divisie heren is moet nog blijken. Het doel is om wederom een prachtig en sportief seizoen te beleven.

De dames zijn ook weer stevig in training en door wat wisselingen in de teams is het even afwachten hoe de verhoudingen met de andere damesteams zijn. Aan de inzet zal het zeker niet liggen! We hebben er zin in.

Op zondag 10-4-2022 trapt de competitie af met een “Super Sunday”. Een evenement waar we als TLV de Langstraat wederom een mooie indruk kunnen achterlaten. Dit mede door onze gulle sponsoren en onze mooie teamtent. Tijdens dit evenement zullen bijna alle teams (met uitzondering van de heren 4e divisie) aan de start verschijnen.

Starttijden van de teams zijn:

3e Divisie Zuid dames 11:00u

3e Divisie Zuid heren 11:30u

2e Divisie Zuid dames 12:30u

2e Divisie Zuid heren 13:00u

De wedstrijd betreft een team trial over 475m zwemmen, 20km fietsen en 5km rennen. De eindklassering wordt bepaald aan de hand van de 3e finisher van een team. Stayeren binnen je team is toegestaan.

Kom ons aanmoedigen! Het zal een dag vol spektakel worden. Adres: Zwembad Klarenbeek. Hommelseweg 526, 6821 LK Arnhem

Website: http://www.teamdelangstraat.nl/

Facebook https://nl-nl.facebook.com/teamdelangstraat/

Onze sponsoren: Eldon dakbedekking, M2 Beveiliging, TB Wissing, DTE Koeriers, JB Design en De Tweewieler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *