Verslag 3e wedstrijd Heren te Nuenen 2017

Wederom een topprestatie tijdens de 3e competitiewedstrijd te Nuenen 2-7-2017

In Nuenen bleek wederom dat het 1e herenteam van TLV de Langstraat een maatje te groot is voor de concurrentie. Dit keer was het gat naar de achtervolgers kleiner. Stefan had net een intensieve 3 weken in de USA achter de rug en het was te bezien of dat impact zou hebben op zijn prestatie. Na een stabiel zwemnummer dito fietsnummer werd het verschil wederom bij het lopen gemaakt. Stefan veroverde weer de 1e plaats in de competitie en realiseerde tevens de beste tijd van de dag. Reinier kwam als 2e uit het water en zou ook een topprestatie neerzetten door als 12e te eindigen. De nummer drie Thomas zorgde er na een slopende wedstrijd voor dat team de Langstraat voor de 2e keer op rij een competitiewedstrijd winnend afsloot. Ruud kwam, tevens met een prima tijd, op gepaste afstand na de toppers binnen. Met dit resultaat is een grote stap gezet naar promotie en ook het behalen van het kampioenschap is binnen bereik. Top!

Tevens gaf het herenteam in de 4e divisie weer akte de préséance en blijk van het prima mee kunnen komen in de 4e divisie. Zoals we van de heren gewend zijn fietsten Mark en Huberto weer als ware kampioenen. De zwemtijd van Ad (16:33) en looptijd van Eswin (39:55) zijn ook zeer zeker het vernoemen waard. In het algemeen klassement staat het team nu 11e. Een prima prestatie en wie weet wat er nog meer in zit.

Het aanwezig zijn van veel supporters (vader van Stefan, familie van Eswin, familie van Huberto, vriendin van Reinier, Henrik, Peter, Elmar etc.) geeft blijk van echte betrokkenheid bij de teams. Iets om trots op te zijn.

De volgende wedstrijd is een “Super Saturday” op 15 juli 2017 te Rotterdam. Een uniek evenement waar we nogmaals kunnen laten zien waartoe de TLV de Langstraat teams in staat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *