Mariëlle Sprangers

Mariëlle is geboren in 1962 in Waalwijk waar ze haar jeugd heeft door gebracht. In januari 1982 is ze getrouwd met Walter Sprangers en sinds die tijd woont ze in Kaatsheuvel. Ze hebben samen 3 kinderen (Michel, Yvette en Jurgen) en 4 kleinkinderen (Lenny, Job, Rosie en Vinz). Ze werkt als verzorgende in de particuliere thuiszorg bij mensen met een PGB.

Toen hun jongste zoon Jurgen op 7 jarige leeftijd lid werd van het Maresia triathlonteam is zij, samen met Walter, ook betrokken geraakt bij die vereniging. Aangezien ze al jaren samen met haar vriendin aan hardlopen deed is ze uiteindelijk ook lid geworden. Al snel werd het fietsen ook opgepakt en jaren later pas het zwemmen. Altijd lekker fanatiek getraind en vele loop- en triathlon wedstrijden gedaan. In 2003 haar eerste marathon gelopen in Rotterdam waarna er nog 16 volgde. Daar behoren ook enkele buitenlandse marathons bij zoals Honolulu, Hong Kong, Kilimanjaro en Bangkok. In 2008 heeft ze meegedaan aan het WK ¾ triathlon bij de agegroupers in Almere en een jaar later tijdens de vakantie samen met Jurgen en Walter de Mont Ventoux en de Alpe d’huez gefietst. In het jaar dat ze 50 is geworden heeft ze de hele triathlon in Almere volbracht.

Nu dus actief bij het damesteam wat ze een hele leuke en gezellige uitdaging vindt. Buiten deze wedstrijden om gaat ze samen met haar dochter Yvette de Rotterdam Marathon lopen en in oktober samen met een aantal clubgenoten de Zeeland marathon.