1e wedstrijd te Almere 2019

1e competitiewedstrijd 2019 “Super Saturday” te Almere Duin 18-5-2019

Kriebels in de buik, nog meer teams en nieuwe tenues. Yes het gaat weer beginnen!!

Begin 2019 kregen we het nieuws dat er een 2e damesteam is toegelaten door de NTB om te participeren aan de teamcompetities. Nu komen er 2 TLV de Langstraat damesteams uit in de 2e divisie Zuid.

We zijn zeer verheugd en trots dat alle teams straks te zien zullen zijn in nieuwe identieke wedstrijdkleding. Dank aan het design team en onze sponsoren!

Doelen

De heren hebben stevige doch realistische ambities. Het doel van het 2e divisieteam is om mee te draaien in de subtop van de 2e divisie echter de tegenstand inschatten is altijd lastig. Met de terugkeer van Stefan en entree van Martijn is het team in ieder geval sterker geworden.

Het 3e divisieteam heeft ook als doel om bovenin de middenmoot te eindigen. Gezien het doorschuiven van de topteams van het vorig jaar moet dat mogelijk zijn.

Hoe sterk de tegenstand in de 4e divisie heren is moet nog blijken. Het doel is om wederom een prachtig seizoen te beleven.

Het 1e damesteam wil voor het 2e jaar op rij genieten van de komende wedstrijden en streven naar een zo hoog mogelijke eindranking, wellicht bij de top 10. Wellicht kan het 2e damesteam voor een verrassing zorgen en het 1e damesteam op korte voet volgen.

Op zaterdag 18-5-2019 trapt de competitie af met een “Super Saturday”. Een evenement waar we als TLV de Langstraat wederom een mooie indruk kunnen achterlaten. Dit mede door onze gulle sponsoren! Tijdens dit evenement zullen alle teams aan de start verschijnen.

Starttijden van de teams zijn:

14:45 uur 2eDivisie Mannen Zuid
15:50 uur 3eDivisie Mannen Zuid
16:25 uur 4eDivisie Mannen Zuid
17:10 uur 2eDivisie Vrouwen Zuid

De wedstrijd betreft een team trial over 750m zwemmen, 20km fietsen en 5km rennen. De eindklassering wordt bepaald aan de hand van de 3e finisher van een team. Stayeren binnen je team is toegestaan.

Kom ons aanmoedigen! Het zal een dag vol spektakel worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *