Verslag 4e wedstrijd Heren te Utrecht 2018

De vierde wedstrijd van de 3e divisie triatlon was een Olympische afstand, 1500 meter zwemmen, 45km fietsen en 10km lopen. Deze keer zijn we te gast bij de 18e Triatlon van Utrecht.

Met een watertemperatuur van 22,9 graden was het zwemmen met een wetsuit NIET toegestaan. Voor de heren van TLV de Langstraat was dit geen verrassing. De week voorafgaand aan deze wedstrijd is er dan ook bewust zonder wetsuit getraind.

 

 

 

 

 

 

 

Aan de start stonden Elmar, Mark, Huberto en Eswin. Het zwemmen bestond uit twee ronden met de klok mee, waarbij Elmar als eerste uit het water kwam. Eenmaal op de fiets waren Huberto en Mark niet te houden. Het parcours lag er strak bij, alleen de wind speelde een spelletje met de deelnemers. Geen enkel moment was er het gevoel van een duwtje in de rug. Na vier ronden van ruim 10km mocht men aan het looponderdeel beginnen. Voor Eswin is dit zijn beste onderdeel en kon hij ook een paar plekken doorschuiven in het veld. Na twee ronden van 5km deels over schelpenpaden kwam Mark als eerste namens TLV de Langstraat over de finish.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een 17e plaats als resultaat keren de mannen tevreden terug richting het zuiden. Na vier wedstrijden staan de heren in het overall klassement op een welverdiende 13e plaats. Na een korte zomerstop staat de vijfde en laatste wedstrijd gepland op 16 september te Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *