Verslag 4e wedstrijd Heren te Nuenen 2018

4e competitiewedstrijd Nuenen zondag 1 juli

De herenteams en het damesteam van TLV De Langstraat hebben tijdens de 4e competitiewedstrijd zondag 1 juli 2018 te Nuenen weer laten zien dat ze prima om kunnen gaan met zware omstandigheden.

Door afwezigheid van een aantal 2e divisie atleten was het lastig in te schatten hoe de eindranking in de 2e divisie zou worden. Arno, Yuri en Cees hebben uitstekende prestaties neergezet in al dat geweld. Reinier heeft weer laten zien in de top van de 2e divisie mee te kunnen. Al met al een18e klassering wat niet onverdienstelijk is. Lijfsbehoud was al zo goed als zeker maar kan nu niet meer ontgaan. Momenteel bezetten we de 14e van de 23 plaatsen.

De heren van de 4e divisie zijn verder gegaan met waar ze waren gebleven. Constant en goed presteren. De mannen (Henrik, Willen-Jan, Huberto en Arno) behaalde een 11e plaats overall. Henrik werd overall 21e wat het vermelden waard is. De fietstijd van Huberto spreekt boekdelen.

De dames (Kim, Inge, Marij en Mariëlle) eindigde als 20e overall. Een prima stabiele prestatie. Zie het uitgebreide verslag op deze website.

A.s. zondag komt het herenteam uitkomend in de 3e divisie nog in actie in Utrecht.

Alvast iedereen een top zomervakantie gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *