2e wedstrijd teams te Almere Duin 2018

2e competitiewedstrijd Duintriatlon Almere 27-5-2018

Na mooie prestaties tijdens de 1e competitiewedstrijd te Arnhem komt deelname aan de 2e competitiewedstrijd steeds dichterbij. Op zondag 27 mei 2018 dienen de TLV De Langstraat Teams in Almere Duin 750 m te zwemmen, 20 km te fietsen en 5 km te lopen. Wederom een heuse “Super Sunday”. De teamtent mag weer “shinen”!

Dit keer betreft het een individuele stayer wedstrijd met zwemmen in buitenwater.

Dus weer deelnemen op de “gewone” racefiets!

Helaas is “onze” aanvoerder in het veld Stefan als gevolg van een valpartij de rest van het seizoen uitgeschakeld. Een groot gemis voor het team. Bovenal voor Stefan zelf een fikse tegenslag. Hij was zich samen met Henrik aan het voorbereiden voor Ironman Vichy. Stefan heel veel beterschap en wij weten zeker dat je weer ijzersterk terugkomt. We gaan er alles aan doen om lijfsbehoud in de 2e divisie te realiseren.

Tijdstippen

  • Heren 4e divisie zuid 9:50
  • Heren 3e divisie zuid 10:30
  • Dames 2e divisie zuid 12:30
  • Heren 2e divisie zuid 13:10

Het fietsparcours betreft het rijden van 2x een rechte lijn heen en terug. Snelheid is dus geboden. Daarnaast betreft het een stayer wedstrijd wat betekent dat het zwemonderdeel erg belangrijk is. Mis je daar de “boot” is het lastig terugkomen.

Tussen de 1e en de 2e wedstrijd is er stevig getraind en zijn we sinds enkele weken weer actief in het buitenwater. Soms was het nog betrekkelijk koud maar dat kon de pret niet drukken en het merendeel van de leden heeft een flinke afstand in buitenwater afgelegd.

Kom ons aanmoedigen! Het zal een dag vol spektakel worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *