2e wedstrijd Duintriatlon Almere

Na een mooie 6e plek behaald tijdens de 1e competitiewedstrijd met barre weersomstandigheden te Amsterdam komt deelname aan de 2e competitiewedstrijd steeds dichterbij. Op zondag 5 juni 2016 dient het TLV De Langstraat Team in Almere DUIN, met de start om 14:15, 750 m te zwemmen, 20 km te fietsen en 5 km te lopen. Dit keer betreft het een individuele wedstrijd met zwemmen in buitenwater. De tijdritfietsen mogen dus van stal.

Triathlon Duin staat voor strand, duinen, dijk en wind. Zwemmen bij de Marinahaven, fietsen op de IJdijk(verkeers vrij) en lopen deels door de duinen van Almere. Deze wedstrijd is nieuw voor de 3eDivisie, maar de 1eDivisie gaat daar al een paar jaar van start en ook deze zondag zijn zij er weer bij. We verwachten dat het een spetterende wedstrijd wordt op deze prachtige locatie!

We hopen op aanzienlijk beter weer dan de 1e wedstrijd maar veel slechter kan het niet. In Almere DUIN zullen aan de start verschijnen Elmar, Ruud, Stefan en Huberto. Het fietsparcours betreft het rijden van 2x een rechte lijn heen en terug. Snelheid is dus geboden. Tijdens het zwemmen zullen we zien wat onze zwemtijd tijdens de 1e wedstrijd waard is.

IMG_1206

Tussen de 1e en de 2e wedstrijd is er stevig getraind en zijn we sinds enkele weken weer actief in het buitenwater. Afgelopen dinsdag was het nog betrekkelijk koud maar dat kon de pret niet drukken en het merendeel van de leden heeft een flinke afstand in buitenwater afgelegd.

De wedstrijd in Almere valt helaas samen met de clubkampioenschappen van TLV De Langstraat te Scharlo in Waspik. Graag hadden we daar aan deelgenomen maar we kunnen helaas niet op twee plekken tegelijk zijn. Alle deelnemers aan de clubkampioenschappen veel succes!! We houden jullie op de hoogte wat betreft de Almere Duintriatlon.

Na deze sprint hebben de atleten een aantal weken rust tot de wedstrijd van 10 juli in Utrecht.

By the way; bezoek onze vernieuwde website www.teamdelangstraat.nl

Henrik bedankt voor de site! En Maarten bedankt voor de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *